Organisationsudvikling - Kurser - Foredrag - Coaching

MindChange

Det har jeg aldrig prøvet – så det kan jeg godt!


Giv dig selv og dine medarbejdere en gave og genfind glæden og spontaniteten!

Vi har fået flere og flere muligheder og løber stadigt hurtigere. Vi kan i stor udstrækning gøre, hvad vi vil. Alligevel gør de fleste det, de andre gør, eller det de tror forventes. Men mange længes efter noget andet - et liv der ikke bare ser godt ud, men som også FØLES godt.

De fleste kæmper for at få jobbet, privatlivet og sig selv til at hænge sammen, for ingen skal sætte en finger på dem eller sige, at de ikke er gode nok. Men prisen for at leve op til omverdenens idealer er, at man kan miste sig selv eller gå ned med stress.

Derfor har vi brug for at tænke ud af boksen og vende tingene på hovedet. Vi har brug for at råbe højt og være tro mod dem, vi er inderst inde. Sige de ord der ligger på vores læber og danse de trin, som vi synes, gør hverdagen lidt sjovere. Droppe forstillelsen og blive mere autentiske. Og glade frem for alt!!!

Denne workshop handler om at have modet til at sige ja til det væsentlige, om at opdage, at vi er skabende væsener, der kan trylle med vores energi og skabe meget mere, end vi tror, og om at vælge vores overbevisninger og fokus, så vi åbner for spontaniteten, selvstyrelsen, selvværdet og glæden.