Organisationsudvikling - Kurser - Foredrag - Coaching

MindChange

Mindfulness


Mindfulness er i bund og grund simple teknikker til at være nærværende og bevidst i nuet - teknikker til at modstå stress. Når stresshormoner er i kroppen i længere tid, påvirker de vores system negativt: Immunforsvaret falder, sanserne tilsløres, kreativiteten falder, du får svært ved at koncentrere dig, og risikoen for depression og sygdom stiger.

Ved at lade mentaltræning og mindfulness blive en del af din dagligdag, vil du hurtigt opleve et større overskud. Du vil blive mere bevidst, rolig og fokuseret og vil ikke i samme grad som tidligere lade dig gå på af småting. Om du føler dig presset i hverdagen, ikke føler du opnår de resultater, du fortjener, eller blot ønsker en højere grad af balance og livsglæde vil træning i mindfulness kunne hjælpe dig. Blandt andet viser forsøg, at krigsvetaraner med omfattende symptomer på posttraumatisk stresssydrom bliver endnu bedre hjulpet af meditation, åndedrætsøvelser og yoga end af medicin og samtaleterapi.

På kun otte timer fordelt over fire personlige sessioner kan du lære teknikkerne og blive coachet til positive forandringer.