Organisationsudvikling - Kurser - Foredrag - Coaching

MindChange

Hvem er vi

Peter Corell
Lene Høiby

Peter Corell

Partner
Coach
Inspirator

Tlf. 2142 3808
pc@mind-change.dk


Peter Corell Peter har mere end 25 års professionel erfaring med ledelse og personlig udvikling.

Peters karriereforløb har været alsidigt - jægersoldat, erhvervsdykker og chefjobs. Peter er endvidere uddannet som erhvervspilot. Han har været logistikansvarlig på international videnskabelig ekspedition til Antarktisk, cyklet Jorden rundt som freelancejournalist, er foredragsholder, vejleder, coach og terapeut for enkelt- personer, ledere og medarbejdere.

Siden 1992 har Peter været selvstændig konsulent indenfor Human Ressources med speciale i leder- og teamudvikling, coaching og i outdoor training. De sidste tre år har fokusområdet været forskning og undervisning i stresshåndtering, og Peter har i denne periode hjulpet flere hundrede stress- og depressionsramte tilbage på arbejdsmarkedet.

Peter besidder en naturlig evne for at motivere og udfordre mennesker – det være sig både ledergrupper og medarbejdere – i at yde på toppen af deres talenter, og i at støtte og fastholde deres ind- sats, så de når deres resultater
hurtigere.

Peter er en inspirator om en hals; har en smittende livsglæde og formår at se guldet i de fleste.


Lene Høiby

Partner
Kommunikationsrådgiver
Mindpower-instruktør

Tlf. 2812 9077
lh@mind-change.dk


Lene har i mange år haft eget kommunikationsfirma med rådgivning og mentaltræning af erhvervsledere, sportsfolk og folk i showbusiness.

Lene er underviser og foredragsholder, for erhvervslivet. Hun afholder kurser både herhjemme og i udlandet. Hun er kendt for sin sprudlende formidling, der med humor og indlevelse motiverer til nytænkning og personlig udvikling.

Lene har stresshåndtering, medarbejdertrivsel og lederudvikling som fokusområder. Hun inspirerer til, at den enkelte medarbejder/leder tør finde nye sider af sig selv – så glemte evner og ressourcer får lov at komme ud i det fri – og blive brugt!

Et andet element som Lene opererer med, er indarbejdelsen af kreativitet og nye tankemønstre. Udover at give en mere spændende dagligdag - er det med til at mindske stress og sætte skub i nye tankeprocesser, så problemstillinger anskues med helt nye øjne.